Intuitieve Expressie

Creeer jezelf - 13/10/2018

Wat is Intuitieve Expressie?

In kleuren, materie en intuitie geef je expressie aan je eigen gevoel. Je legt er je warmte, tederheid, erkenning, verlangens, dromen en liefde in vast. Telkens wanneer je er naar kijkt zal je al deze positieve gevoelens oproepen en zo je focus op het positieve in het leven behouden.

Voor wie?

Voor iedereen die zich eens wil laten gaan en uiting wil geven aan de mooie dingen die hij/zij in het leven wenst, ervaart en dankbaar voor voelt.
Je hoeft geen kunstenaar te zijn, geen Rubens en geen Rodin, je hebt reeds alles in huis om hier een prachtig werk neer te zetten: jouw hart!

Wat kan je ermee bereiken?

Levensvreugde, een innerlijke glimlach, tevredenheid en vooral veel plezier! En ja, telkens je er naar kijkt zal je alle positieve gevoelens oproepen en zo je focus op het positieve in het leven behouden.

Planning:

Voormiddag:
In de voormiddag gaan we in op gevoel beleven en durven eigen grenzen verleggen.
De kracht van de gedachte in zelfcreatie van onze leefwereld.

Lunch:
In de VZW kan je een snack of lichte lunch genieten en dit aan democratische prijzen (zo steun je rechtstreeks de werking van deze organisatie)

Namiddag:
Tijdens de namiddag gaan we vooral creatief aan de slag; in een luchtige en opgewekte sfeer ervaren we het werken met verschillende technieken en structuren
Daarbij worden vele tips & tricks gedeeld om je focus op je wensen te houden.

Wat voorzien:

Praktische info: